Sunday, February 27

Jurutera Kimia, Shell atau Petronas?

Oh yew, lama dah nak posto pasal field trip ke Bintulu, Sarawak, tapi maklum lah, lepas je fieldtrip, nah kaw! sebakul assignment dan exam. Nak resize gambar satu hal, nak upload guna berukbang yang memang lampi cam berukmakyeh. Perjalanan yang dahsyat dengan jalan berlobang2, kena turun cop paspot sampai 11 ke 12 kali you. Bangas sudey turun naik bas. Fieldtrip tu pada 16-19 Januari lalu. Btw, bila dah pegi site pemprosesan minyak, membuat terfikir berkali2, "Boleh ke handle tong2 gas, tong2 minyak yang berselirat dengan piping2 yang membuat kita terfikir, apekejadahnye mendeh ni??". Before nak bertolak tu, tak tido satu malam, mana taknya konon nak bertolak jam 5, sekali harem jam 7 lebih. Janji Diana betul. Tambahan lagi, malam tu sedih sebab kan,sebab kan, putus cinta kot, putus yang tak terputus. HAHA. Merepek ar. Gurau jeh. Deh, malas potpet lebih2, kasi tunjuk itu gambar. Mari lihat siapa yang kena! Come lote awek2 kelas aku, dan cowok2 nya pulak ganteng2 disebabkan mata2 sepet. HAHA. It was fun you know!


Kesiannya aku dan yati, boleh2 la tercampak kat belakang awek2 yang lain. =.='

Sebelum ke Shell. Tu aku 3 dari kanan,belakang skali.

Kat Miri, before ke Bintulu.

Oh yew, Bintulu pung ada mall. Singgah jugaklah heels sepasang. Dasar jamlud?? Paitu jamlud? =.='

What The @#$%^^???!

On top of the building.

Ada orang tak pakai stoking, orang takmalu tu adalah saya.

Talk about urine? Something like that. Sheesh.. So sleepy de that time. =.='

CH3 ke belakang tuh? Tertutup pulak.. =.='














Esok pagi2 buta dah ada midterm. Minggu ni ada 3. What the brain! Pray for me. Amin...